Zasmakuj hiszpańskich deserów

Cukiernicy przygotowali na ten czas dwa najbardziej popularne desery kraju Półwyspu Iberyjskiego. Bardziej znanym deserem z sierpniowego duetu słodkich podróży są bez wątpienia Churros. Niezwykle chrupiący z zewnątrz i miękki w środku, tradycyjny hiszpański deser w postaci smażonych w głębokim tłuszczu "pręcików" z ciasta parzonego, wyciskanego za pomocą szprycy lub rękawa cukierniczego. Po usmażeniu posypuje się je zazwyczaj cukrem pudrem i podaje z gorącą czekoladą. Prawdziwe NIEBO W GĘBIE :) Mniej znanym deserem ale mogącym kojarzyć się nam z dzieciństwem to po prostu ryż na mleko, po hiszpańsku Arroz con leche, słodkość kojarzona z regionem Asturii. Wyborny smak i aromat nadaje jej połączenie cynamonu ze skórką cytrynową. Pyszny i lekki deser idealny na upalne dni :) Kto dołączy do tak przepysznych słodkich podroży?

All News

10/7/2013 OSOTT '2013 - rezerwacja miejsc noclegowych

10/7/2013 - OSOTT '2013 - rezerwacja miejsc noclegowych

XXIX Ogólnopolskie Spotkanie Obieżyświatów, Trampów i Turystów.

10/3/2013 BEST HOTEL AWARD 2013

10/3/2013 - BEST HOTEL AWARD 2013

III edycja Nagród Best Hotel Award 2013 na najlepsze polskie hotele organizowanej przez portal rezerwuje.pl.

9/26/2013 Programu Polska Wschodnia 2014-2020

9/26/2013 - Programu Polska Wschodnia 2014-2020

Konsultacje społeczne Programu Polska Wschodnia 2014-2020 w Hotelu Rzeszów.

9/16/2013 Mobile & e-commerce w biznesie

9/16/2013 - Mobile & e-commerce w biznesie

Jak zwiększyć sprzedaż dzięki social media? Kiedy uruchomiać m-sklep? O tych m.in. sprawach będzie mowa na kolejnej Konferencji Klastra IT „Mobile & e-commerce w biznesie”, która odbędzie się w Hotelu Rzeszów.

9/6/2013 Akademia eTravel | Rzeszów 2013

9/6/2013 - Akademia eTravel | Rzeszów 2013

Akademia eTravel to ogólnopolskie spotkania branży turystycznej i hotelarskiej z marketingiem internetowym.

9/2/2013 O kryzysie w Polsce i na Podkarpaciu

9/2/2013 - O kryzysie w Polsce i na Podkarpaciu

BiS na żywo - debata o kryzysie

8/7/2013 III Forum Technologii Browarniczych

8/7/2013 - III Forum Technologii Browarniczych

Zapraszamy do udziału w trzeciej edycji Forum Technologii Browarniczych, która odbędzie się w dniach 9-11 października w Hotelu Rzeszów.

7/23/2013 Hotel Rzeszów - oficjalnym sponsorem Asseco Resovii Rzeszów

7/23/2013 - Hotel Rzeszów - oficjalnym sponsorem Asseco Resovii Rzeszów

Mamy zaszczyt poinformować, że Hotel Rzeszów został Oficjalnym Sponsorem Technicznym Asseco Resovii Rzeszów!

7/12/2013 Prezentacja nowego Mercedesa klasy S

7/12/2013 - Prezentacja nowego Mercedesa klasy S

Mamy zaszczyt poinformować, że w piątek 19 lipca w Hotelu Rzeszów zostanie zaprezentowany nowy model Mercedesa klasy 'S'.

7/1/2013 Lipcowe Grillowanie z Szefem Kuchni w Restauracji Oranżeria Hotelu Rzeszów

7/1/2013 - Lipcowe Grillowanie z Szefem Kuchni w Restauracji Oranżeria Hotelu Rzeszów

Grillowane warzywa, mięso i ryby, świeże warzywa i owoce, dodatkowo zimne piwo lub inne orzeźwiające napoje. Wszystko to w Restauracji Oranżeria w Hotelu Rzeszów podczas akcji: LIPCOWE GRILLOWANIE Z SZEFEM KUCHNI.

This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy

OK, close