Lipiec o smaku Francji w Cukierni Niebo w Gębie
W lipcu smakujemy deserów prosto z Francji. Crème brûlée to jedna z najbardziej znanych słodkości kraju nad Loarą. Pieczony deser, przygotowywany ze śmietanki, żółtek i cukru oraz z jego skarmelizowaną warstwą na wierzchu. Niesamowitego aromatu nadaje mu dodawana zazwyczaj wanilia. Bardzo często deser podaje się w towarzystwie gałki lodów. Natomiast eklery to wyśmienite, podłużne ciastko z parzonego ciasta, po upieczeniu krojone na pół i wypełniane kremem budyniowym (crème pâtissière) lub bitą śmietaną. Dekorowane dodatkowo na wierzchu polewą czekoladową lub cukrem pudrem. Bon Appétit!
Wszystkie aktualności
2013-10-07 OSOTT '2013 - rezerwacja miejsc noclegowych
XXIX Ogólnopolskie Spotkanie Obieżyświatów, Trampów i Turystów.
2013-10-03 BEST HOTEL AWARD 2013
III edycja Nagród Best Hotel Award 2013 na najlepsze polskie hotele organizowanej przez portal rezerwuje.pl.
2013-09-26 Programu Polska Wschodnia 2014-2020
Konsultacje społeczne Programu Polska Wschodnia 2014-2020 w Hotelu Rzeszów.
2013-09-16 Mobile & e-commerce w biznesie
Jak zwiększyć sprzedaż dzięki social media? Kiedy uruchomiać m-sklep? O tych m.in. sprawach będzie mowa na kolejnej Konferencji Klastra IT „Mobile & e-commerce w biznesie”, która odbędzie się w Hotelu Rzeszów.
2013-09-06 Akademia eTravel | Rzeszów 2013
Akademia eTravel to ogólnopolskie spotkania branży turystycznej i hotelarskiej z marketingiem internetowym.
2013-09-02 O kryzysie w Polsce i na Podkarpaciu
BiS na żywo - debata o kryzysie
2013-08-07 III Forum Technologii Browarniczych
Zapraszamy do udziału w trzeciej edycji Forum Technologii Browarniczych, która odbędzie się w dniach 9-11 października w Hotelu Rzeszów.
2013-07-23 Hotel Rzeszów - oficjalnym sponsorem Asseco Resovii Rzeszów
Mamy zaszczyt poinformować, że Hotel Rzeszów został Oficjalnym Sponsorem Technicznym Asseco Resovii Rzeszów!
2013-07-12 Prezentacja nowego Mercedesa klasy S
Mamy zaszczyt poinformować, że w piątek 19 lipca w Hotelu Rzeszów zostanie zaprezentowany nowy model Mercedesa klasy 'S'.
2013-07-01 Lipcowe Grillowanie z Szefem Kuchni w Restauracji Oranżeria Hotelu Rzeszów
Grillowane warzywa, mięso i ryby, świeże warzywa i owoce, dodatkowo zimne piwo lub inne orzeźwiające napoje. Wszystko to w Restauracji Oranżeria w Hotelu Rzeszów podczas akcji: LIPCOWE GRILLOWANIE Z SZEFEM KUCHNI.